Over Ons

Wij zijn Smart Brothers!

De kans is groot dat je nu voor het eerst kennismaakt met Smart Brothers! Hoewel ons bedrijf wat minder bekend is, ken je misschien wel een van onze merken! We hebben bij Smart Brothers één doel: een slim huis voor iedereen! Dit gaat verder dan enkel smart home gerelateerde producten: ook het makkelijker kunnen stofzuigen of het eenvoudiger kunnen genieten van muziek behoort tot onze prioriteiten! We doen alles voor onze portals zelf: van het realiseren van de content tot het daadwerkelijk testen van producten.

Dit doen we niet alleen in Nederland: zo proberen we met Vacuumtester.com internationaal voeten aan de grond te krijgen. We doen daar onder meer onderzoek naar bijvoorbeeld de beste stofzuiger voor houten vloeren.

Wat ons uniek maakt, is dat wij 100% onafhankelijk zijn. Hierdoor kunnen we betrouwbaar advies geven en waardevolle onderzoeken verrichten voor degene die op zoek zijn naar de beste keuzes. Maar wist je dat we jouw bedrijf ook kunnen helpen met ‘slimmer vindbaar’ zijn?

smarthomeweb bram en rob

Ja! Wij hebben de kennis en ervaring om bijvoorbeeld jouw website of bedrijf vindbaar te maken via Voice Search! Vraag voor de grap maar eens aan een smart speaker “Hé Google, wat is de betekenis van een smart home systeem?”. Je zult een onderzoeksresultaat van Smarthomeweb.nl te horen krijgen, een van onze top-merken!

Op dit moment bestaat uit het team van Smart Brothers uit, ja, twee broers! Wel werken wij intensief samen met onze partner Reachmo.re! Neem gerust een kijkje bij een van onze merken of neus lekker rond op onze website. Wil je meer te weten komen over onze aanpak of de mogelijkheden om ons in te schakelen? Neem gerust contact op!